nieuws

Van der Valk: politie verder met 6 tips

Horeca

Het rechercheteam dat de verdwijning van de 58-jarige Corrie van der Valk-Kock uit Nederasselt onderzoekt, gaat woensdag zes tips na over de mogelijke verblijfplaats van de vrouw. Deze zijn als mogelijkheden overgebleven na een opsporingsbericht op televisie maandagavond.

Corrie van der Valk, lid van de bekende horecafamilie, verdween 7 januari. Haar echtgenoot, van wie zij gescheiden leeft, was de laatste die iets van haar vernam. Omdat de vrouw wel vaker zonder bericht op vakantie ging, sloeg de familie pas na drie weken alarm. Familie en politie houden nog steeds rekening met een onbekende vakantiebestemming, al is het nooit eerder voorgekomen dat de vrouw zo lang niets van zich liet horen. Een ongeluk of een misdrijf worden ook niet uitgesloten. De politie heeft dinsdag voor de tweede keer de uitgestrekte tuin rond de woning en de naaste omgeving afgezocht naar sporen. Dat heeft niets opgeleverd.

Reageer op dit artikel