nieuws

Volendammer shaket het best

Horeca

Mixen, shaken, combineren. Het was een drukte van belang op de stand van horecagroothandel VEN, waar werd gestreden om de VEN Cocktail Trofee en de Horecava Longdrink Cup.

Voor de ingrediënten was iedere deelnemer afhankelijk van het aanbod in de VEN-winkel. Eerst moesten er boodschappen worden gedaan, waarna binnen een bepaalde tijd een cocktail of longdrink aan de jury geserveerd moest worden.
Vooral de VEN Cocktail Trofee kende een opvallende winnaar. Cornell Tol van de Pianobar Night Life in Volendam ging hier met de hoofdprijs aan de haal. Tol twijfelde op voorhand nog sterk of hij wel deel moest nemen aan de wedstrijd. Zijn pas een paar maanden geleden geopende zaak is namelijk slechts enkele panden van het rampcafé De Hemel verwijderd.
De Horecava Longdrink Cup ging naar Walter van Dongen van eet- en drinkcafé Myrabelle in Amsterdam.
Cornell Tol won de VEN Cocktail Trofee

Reageer op dit artikel