nieuws

Waarschuwing

Horeca

Strandhotel Cadzand te Cadzand en Holland Inn te Wemeldinge waarschuwen voor een oplichter luisterend naar de naam Callaerts.

Callaerts zegt een werknemer van automatiseringsbedrijf RIS International te zijn en voor zaken een aantal dagen in het hotel te moeten verblijven. Ook het creditcardnummer dat hij opgeeft, zou van genoemd bedrijf zijn. Na een aantal dagen wordt Callaerts gevraagd een gedeelte van de rekening te voldoen, maar voor het zover komt is hij verdwenen. Als bij RIS International naar hem wordt geïnformeerd, blijkt hij een bekende te zijn. Niet als werknemer, maar omdat het bedrijf regelmatig gebeld wordt voor soortgelijke gevallen. Callaerts zou ook diverse diefstallen gepleegd hebben, weet het bedrijf te melden. Hij komt als zeer betrouwbaar over, is 45 jaar oud, heeft donker haar en spreekt met een Belgisch accent.

Misstanden kunt u melden bij de afdeling Info & Advies van Koninklijk Horeca Nederland onder vermelding van Waarschuwingsdienst, fax: (0348) 48 94 44, e-mail: ledenservice@horeca.org.

Reageer op dit artikel