nieuws

Waarschuwing

Horeca

Hotel Terminus in Goes en hotel-restaurant Piccard in Vlissingen waarschuwen allebei voor een zogenaamde kersverse vader.

Onder de naam Overdulve checkte de man ‘s avond bij hen in, met het verhaal dat zijn vrouw net was bevallen van een tweeling. Deze is te vroeg geboren en daarom is zijn vrouw plotseling opgenomen in het ziekenhuis. Door alle drukte liggen al zijn pasjes en papieren in het ziekenhuis, maar hij belooft de volgende dag te betalen. Tegen die tijd blijkt hij echter vertrokken te zijn. Bij navraag is gebleken dat Overdulve, een blonde man met een tenger postuur en een lengte rond de 1.70 meter, een spoor van ellende heeft achtergelaten. Het adres dat hij gebruikt is Graanvoorvis te Hoofddorp. Ook zegt hij bij de KLM te werken.

Maarten Hinloopen van restaurant September in Den Haag waarschuwt collega’s voor de nep-facturen van het Nijmeegse bedrijf Intermart. Het bedrijf brengt een bedrag van 1498 gulden en 13 cent in rekening voor een zogeheten I-fax-aansluiting. Via een 0900-nummer kan het bedrijf menukaarten van restaurants doorfaxen naar potentiële gasten. Volgens Hinloopen is daartoe echter nooit opdracht gegeven en beschikt Intermart ook niet over een menukaart van September.

Op deze plek zal KHN u voortaan op de hoogte houden van misstanden in de horeca. U kunt de helpende hand bieden door waarschuwingen te melden bij de afdeling Info & Advies. Wat wil KHN precies weten:

* naam en plaats van het bedrijf
* naam en omschrijving van de gast en/of beschrijving van de situatie

Deze gegevens kunt u onder vermelding van WAARSCHUWINGSDIENST naar KHN faxen of e-mailen. Adeling Info & Advies, fax: (0348) 48 94 44, e-mail: ledenservice@horeca.org.

Reageer op dit artikel