nieuws

Beurs over voedselveiligheid

Horeca

Food Safety 2001 is de naam van een nieuwe Belgische beurs die geheel in het teken staat van voedselveiligheid. Food Safety 2001 wordt gehouden van 29 maart t/m 2 april en is bedoeld voor iedereen die beroepshalve met voeding bezig is.

De beurs vindt plaats op uitdrukkelijk verzoek van de bezoekers van de beurs Meat Expo ‘99, die aangaven beter geïnformeerd te willen worden over de voedselveiligheidsproblematiek. De recente berichtgevingen over BSE sterken de beursorganisatie in de overtuiging dat een dergelijk evenement wenselijk is. Tijdens de beurs vinden diverse seminars plaats over het centrale onderwerp.
Food Safety 2001 vindt plaats in de Kortijk Xpo in Kortrijk. Meer informatie is te vinden op de website: www.bab.be/foodsafety of via (0032) 56 24 11 11.

Reageer op dit artikel