nieuws

Borstels

Horeca

Voor het schoonmaakwerk volgens de HACCP-normen heeft Henkel-Ecolab een tweetal borstelpakketten samengesteld, compleet met een ophangsysteem. De firma noemt de pakketten Standaard en Extra. Nieuw in het assortiment is de Ergosteel, die uitschuifbaar is van 80 tot 160 cm. In beide pakketten zit ook een luiwagen, die randen en kanten meereinigt.Volgens John Buist van Henkel-Ecolab […]

Voor het schoonmaakwerk volgens de HACCP-normen heeft Henkel-Ecolab een tweetal borstelpakketten samengesteld, compleet met een ophangsysteem. De firma noemt de pakketten Standaard en Extra. Nieuw in het assortiment is de Ergosteel, die uitschuifbaar is van 80 tot 160 cm. In beide pakketten zit ook een luiwagen, die randen en kanten meereinigt.
Volgens John Buist van Henkel-Ecolab zijn de borstels gemaakt van vezels die 25 tot 35 keer langer meegaan dan ‘gewone’ borstels en tegen hoge temperaturen (koken) bestand zijn. Te koop bij de horecagroothandel.

Voor informatie: Henkel-Ecolab, Nieuwegein. Tel. (030) 608 22 22.

Reageer op dit artikel