nieuws

Borstels met uitschuifbare steel

Horeca

Nieuw is de ergosteel, die uitschuifbaar is van 80 tot 160 centimeter. Er is ook een luiwagen, die direct randen en kanten meereinigt. De leverancier zegt dat het borstelwerk is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige vezel, die 25 tot 35 maal langer mee gaat dan de normale borstels. Bovendien zijn de borstels tegen hoge temperaturen bestand. […]

Borstels met uitschuifbare steel

Nieuw is de ergosteel, die uitschuifbaar is van 80 tot 160 centimeter. Er is ook een luiwagen, die direct randen en kanten meereinigt. De leverancier zegt dat het borstelwerk is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige vezel, die 25 tot 35 maal langer mee gaat dan de normale borstels. Bovendien zijn de borstels tegen hoge temperaturen bestand. De borstels zijn conform de geldende HACCP eisen. Heeft u interesse in de borstelpakketten? Bel naar Henkel-Ecolab voor meer informatie (030) 60 82 448.

Reageer op dit artikel