nieuws

Des Bouvrie wil geld van hotel

Horeca

Ontwerper Jan des Bouvrie claimt een fors bedrag van Golden Tulip Hotel De Mallejan in Vierhouten.

Des Bouvrie nam vorig jaar het interieur van het bedrijf onder handen, maar kreeg er nooit voor betaald. Inmiddels is een betalingsregeling getroffen, maar dat gebeurde pas nadat Des Bouvrie eind januari beslag liet leggen op het hotel. Een andere schuldeiser, ING, sloot zich daarbij aan.De Mallejan kan al geruime tijd niet aan haar betalingsverplichtingen voldoen. Het hotel dreigt nu in een openbare executieverkoop geveild te worden. De veiling staat gepland voor 10 april. Er bestaat nog een kans dat de verkoop wordt afgeblazen, maar dat is afhankelijk van de uitkomst van onderhandelingen tussen de directie van het hotel en de schuldeiser(s).

Reageer op dit artikel