nieuws

Digitale telefoon

Horeca

Ascom Nira introduceert de Office 10, een compacte digitale telefoon met een scala aan functies die ontwikkeld is voor hotelkamers. Volgens Ascom is de prijs van deze digitale telefoon relatief goedkoop en ligt hij beduidend lager dan de standaardtoestellen die Ascom aan hotels verkoopt. Deze versie is geschikt als bureaumodel, maar ook voor wandmontage.De digitale […]

Ascom Nira introduceert de Office 10, een compacte digitale telefoon met een scala aan functies die ontwikkeld is voor hotelkamers. Volgens Ascom is de prijs van deze digitale telefoon relatief goedkoop en ligt hij beduidend lager dan de standaardtoestellen die Ascom aan hotels verkoopt. Deze versie is geschikt als bureaumodel, maar ook voor wandmontage.
De digitale telefoon is voorzien van de door Ascom ontworpen Fox-Key. Deze toets biedt direct toegang tot verschillende telefoonfuncties, zoals voice-mail, terugbellen, wisselen tussen gesprekken of telefoonconferenties. Voicemailberichten kunnen met één druk op de Fox-Key direct worden afgeluisterd. Ook andere functies kunnen op deze manier worden geactiveerd. Zowel de telefoontoetsen als de Fox-Key zijn in de handset van de Office 10 ondergebracht.
Gasten hoeven inkomende gesprekken niet meer te missen; het LED-lampje licht op als de beller een bericht heeft achtergelaten of teruggebeld wil worden. Het toestel kan drie nummers voorprogrammeren, tien nummers kunnen versneld worden gekozen.

Voor informatie: Ascom Nira, Utrecht. Tel. (030) 240 92 82.

Reageer op dit artikel