nieuws

Frisse en fruitige dranken

Horeca

Fanta pomelo is een rood-roze frisdrank met een frisse smaak. De pomelo is een kruising tussen een rode sinaasappel en een grapefruit. Het drankenmerk zegt daarmee in te spelen op de behoefte bij tieners en twintigers aan variatie binnen frisdranken. Fanta pomelo is verkrijgbaar in een 1,5 literfles, in een sixpack van 33 cl blikjes […]

Fanta pomelo is een rood-roze frisdrank met een frisse smaak. De pomelo is een kruising tussen een rode sinaasappel en een grapefruit. Het drankenmerk zegt daarmee in te spelen op de behoefte bij tieners en twintigers aan variatie binnen frisdranken. Fanta pomelo is verkrijgbaar in een 1,5 literfles, in een sixpack van 33 cl blikjes en in losse blikjes.
Cool from Nestea is een koolzuurvrije ijsthee, verkrijgbaar in de smaken lemon, peach en fresh lime. Cool from Nestea is gericht op jonge volwassenen in de leeftijd van 20 tot 40 jaar. Volgens Coca-Cola Nederland is ijsthee het snelst groeiende segment binnen de categorie dranken met gemiddeld 35,1 procent per jaar. Op de ijstheemarkt moet de Coca-ijsthee het opnemen tegen namen als Liptonice en Pickwick Fresh Tea. Cool from Nestea zit in 20 cl horecaflesjes, 33 cl flesjes en in 1 liter kartonnen pakken.
De sportdrank Aquarius is uitgebreid met de smaak fresh grapefruit. Deze niet te zoete, dorstlessende sportdrank is verpakt in 33 cl en 50 cl pet-flessen.Tot slot is Fanta lemon sinds kort ook in een lightversie te koop.Voor informatie: Coca-Cola Nederland, Rotterdam. Tel. (010) 245 68 00.

Reageer op dit artikel