nieuws

Hotel De Heide ontvangt Quality award

Horeca

De Best Western Quality Award 2000 is toegekend aan hotel De Heide in Heerenveen.

Directeur Willem Hein van Best Western Hotels Nederland reikte de onderscheiding eind februari uit aan hotelmanager Marjolijn Bunicich. De toekenning van de award is een vorm van erkenning voor het hotel met de hoogste score op de verplichte jaarlijkse kwaliteitscontrole. Deze controle wordt uitgevoerd door de ANWB. De hotels moeten onder andere voldoen aan internationale richtlijnen op het gebied van service, faciliteiten en hygiëne.
Hotel De Heide is lid van Best Western sinds 1 september 1999. Sjoerd Dijkstra, voorzitter van Best Western Hotels Nederland, sprak zijn enthousiasme uit over de hechte club die Best Western geworden is. Het feit dat De Heide in zo’n korte tijd in staat is geweest de award in de wacht te slepen, noemde hij prijzenswaardig.

Reageer op dit artikel