nieuws

Hotel klaar voor ‘toeloop’ cultuurfans

Horeca

Het Best Western Pax Hotel aan de Schiekade in Rotterdam is uitgebreid met een nieuwe vleugel met 70 kamers, ontbijt- en vergaderzalen en een parkeergarage voor 27 auto’s.

De uitbreiding komt precies op het goede moment: Rotterdam is dit jaar Culturele Hoofdstad van Europa en er zal daarom de komende maanden ‘dringende behoefte zijn aan meer kamers’, zo meldt Best Western in een persbericht.
Directeur Bob de Lange van het Pax Hotel laat desgevraagd weten dat het nog niet echt storm loopt. ‘Ach, er zijn een paar reserveringen van buitenlanders die speciaal voor een bepaalde tentoonstelling naar de stad komen. Het gaat te ver om te zeggen dat wij nu al verzekerd zijn van heel veel gasten die hier uitsluitend met een cultureel doel zijn.’

Reageer op dit artikel