nieuws

Kruimels

Horeca

Boltjes levert kant-en-klare gehaktkruimels in zes variëteiten. De reeds gegaarde korrels waren er al van rundvlees. Nieuw is dat ze ook van kalfs-, varkens- en kippenvlees zijn. Twee dieetvarianten (gluten- en allergenenvrij) zijn leverbaar van rund- en varkensvlees.De kruimels zijn in te zetten voor soepen, sauzen, pizza’s, pasteitjes, pastagerechten of roerbakken. Volgens Boltjes voldoen ze […]

Boltjes levert kant-en-klare gehaktkruimels in zes variëteiten. De reeds gegaarde korrels waren er al van rundvlees. Nieuw is dat ze ook van kalfs-, varkens- en kippenvlees zijn. Twee dieetvarianten (gluten- en allergenenvrij) zijn leverbaar van rund- en varkensvlees.
De kruimels zijn in te zetten voor soepen, sauzen, pizza’s, pasteitjes, pastagerechten of roerbakken. Volgens Boltjes voldoen ze volledig aan de HACCP-voorschriften voor de verwerking van rauw vlees. Ze worden diepvries uitgeleverd in dozen van 2 kg. Te koop bij de meeste horecagroothandels.

Voor informatie: Boltjes, Boekelo. Tel. (053) 428 27 00.

Reageer op dit artikel