nieuws

Lambermon’s kooktheater

Horeca

Hij wilde geen avondje voor ‘de dikke nekken’. Waar met een glaasje wijn in de ene en een hapje in de andere hand op geaffecteerde wijze complimenten worden uitgedeeld. Dus liepen tijdens de open dag van Lambermon’s Kooktheater in Haarlem bouwvakkers, schilders, vrienden en toekomstige buren rond in het verder nog niet ingerichte restaurant.

Toch kregen de bezoekers alvast een idee van wat Michel Lambermon wil laten zien in het uit 1612 stammende pand. Koken, in het zicht van de klant, en volgens een nieuw concept. Ieder half uur een nieuw gerecht voor vijftien gulden. En wie dat niet lekker vindt, slaat gewoon een gang over. Als op 31 maart de deuren van het Kooktheater opengaan, is het volgens de voormalige chef-kok van De Componist in Haarlem een droom die uitkomt. ‘Het is wel een gok natuurlijk. Maar doe je het niet, dan heb je ook je hele leven spijt.’

Reageer op dit artikel