nieuws

Misset Horeca nr. 12 2001

Horeca

In Misset Horeca deze week: nooit meer ruziënde boeren in de Tol, een uitgebreid verslag over de beleveniseconomie, eindelijk winst voor Bon Ton en “koken zonder consessies”

Nooit meer ruziënde boeren

Café-restaurant-zalencomplex De Tol in Vleuten moet wijken voor de nieuwbouw van Leidsche Rijn. Met De Tol verdwijnt ook de roemruchte varkensbeurs

Beleveniseconomie rukt op

De nieuwe consument koopt geen product maar een belevenis. Niet langer is de service of dienst onderscheidend. (Horeca)bedrijven die een rijke en intrigerende ervaring aanbieden hebben sterke troeven voor de toekomst. De economie van belevenissen is bezig aan een indrukwekkende opmars.

Bon Ton maakt winst

Het Amsterdamse café-restaurant Bon Ton maakt schoon schip. Compagnon en bank vlogen eruit. Na drie jaar worstelen maakt het pioniersbedrijf van zakenfeuilleton De Balans voor het eerst winst.

Koken zonder concessies

Aan het Spaarne 96 in Haarlem opent volgende week Lambermon’s. De droom van Michel Lambermon gaat hiermee in vervulling. De jonge chef-kok gaat er koken volgens een heel nieuw concept. Lambermon noemt het koken zonder concessies.

Reageer op dit artikel