nieuws

Nog geen spoor van Corrie van der Valk

Horeca

De politie Gelderland-Zuid heeft nog geen idee van de verblijfplaats van Corrie van der Valk (58). Het lid van de bekende horecafamilie is sinds 7 januari spoorloos verdwenen. De politie, die met 25 man aan de zaak werkt, kreeg 32 tips binnen over de vermissing. Geen van de tips leverde iets op, aldus de politie vrijdag.

De politie houdt rekening met een misdrijf, maar heeft daarvoor nog geen concrete aanwijzingen. ,,We tasten eigenlijk een beetje in het duister en beraden ons nu op volgende stappen”, aldus een politiewoordvoerder, die benadrukt dat het onderzoeksteam voorlopig op sterkte blijft. Het onderzoek bij de woning van Van der Valk in Nederasselt is inmiddels afgerond. De rechercheurs deden ook navraag bij reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen omdat Corrie van der Valk wel vaker zonder bericht naar het buitenland vertrok. Ook dit had geen resultaat. ,,Wij sluiten echter nog steeds niet helemaal uit dat ze in het buitenland zit”, zegt een politiewoordvoerder. Het signalement van Van der Valk is inmiddels ook bekend bij de politie in het buitenland. De politie houdt er ook rekening mee dat de vrouw daar betrokken kan zijn geweest bij een verkeersongeval.

Reageer op dit artikel