nieuws

Nog geen verdachte schietpartij café

Horeca

De politie heeft nog geen verdachte aangehouden van de dodelijke schietpartij van zaterdagochtend in de Herenstraat in Den Haag. Dat heeft een woordvoerster van de politie maandag gezegd. De 25-jarige eigenaar van de Crystal Bar kwam om het leven tijdens de schietpartij. Twee andere mannen raakten gewond, een van hen ernstig.

De politie meldde eerder dat in het café schoten werden gelost door meerdere mensen. De schietpartij werd ook nog voortgezet in de druk bezochte uitgaansstraat. Een man werd daarbij geraakt in zijn hand. De ernstig gewonde man, een 23-jarige Hagenaar, verkeerde maandag niet meer in levensgevaar. Een rechercheteam heeft inmiddels een aantal getuigen gehoord. De verhoren hebben volgens een woordvoerster van de politie veel bruikbare informatie opgeleverd. Desondanks bestaat er volgens de woordvoerster van de politie nog geen duidelijkheid over de precieze toedracht van de schietpartij.

Reageer op dit artikel