nieuws

Online reserveringssysteem

Horeca

Deze maand volgen Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.Individuele hotels en middelgrote hotelketens kunnen hiermee een grote internationale klantenkring bereiken. SynXis Agent biedt namelijk aansluiting op alle beschikbare boekingskanalen, inclusief internet en GDS. Het uit Amerika afkomstige managementsysteem voor online reserveringen is geschikt voor hotels en resorts van elke grootte.,In het verleden waren de hoge aansluitkosten van […]

Deze maand volgen Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.
Individuele hotels en middelgrote hotelketens kunnen hiermee een grote internationale klantenkring bereiken. SynXis Agent biedt namelijk aansluiting op alle beschikbare boekingskanalen, inclusief internet en GDS. Het uit Amerika afkomstige managementsysteem voor online reserveringen is geschikt voor hotels en resorts van elke grootte.
,In het verleden waren de hoge aansluitkosten van de ‘traditionele’ reserveringssystemen vaak een te hoge drempel, vertelt Diana van Roest van de Europese afdeling van het Amerikaanse bedrijf. ,SynXis Agent rekent daarentegen per transactie een vast bedrag. De aansluitkosten zijn laag en een investering in hardware is niet noodzakelijk., Het systeem is beschikbaar in zeven talen: Nederlands, Engels (zowel de Amerikaanse als Britse ‘variant’), Italiaans, Spaans, Frans en Duits.Het Hotel Control Center, onderdeel van SynXis Agent, zorgt ervoor dat zelfs de laatste kamer voor iedereen beschikbaar is, waardoor een optimaal rendement ontstaat. Een ‘single image of inventory’ geeft een totaaloverzicht van de gemaakte boekingen uit de diverse kanalen. Dit is volgens de organisatie belangrijk, omdat het aantal online boekingskanalen sterk toeneemt.Voor informatie: SynXis International, Bussum. Tel. (035) 646 91 91.

Reageer op dit artikel