nieuws

Patisserie en delicatessen

Horeca

Joey en RobbertJan, de zonen van de bekende patissier Harry Mercuur, hebben een eigen zaak geopend in Amersfoort: Mercuur’s. Uitgestald staan patisserie (ijs, gebak, bonbons), delicatessen (kaas, vleeswaren, patés, olijven, oliën, koffie, kaviaar), sigaren, wijnen uit de hele wereld en likeuren voor bij de koffie. Zo’n twaalf soorten likeuren zijn met eigen label gebotteld in […]

Joey en RobbertJan, de zonen van de bekende patissier Harry Mercuur, hebben een eigen zaak geopend in Amersfoort: Mercuur’s. Uitgestald staan patisserie (ijs, gebak, bonbons), delicatessen (kaas, vleeswaren, patés, olijven, oliën, koffie, kaviaar), sigaren, wijnen uit de hele wereld en likeuren voor bij de koffie. Zo’n twaalf soorten likeuren zijn met eigen label gebotteld in Amsterdam.Klanten kunnen in de winkel een kopje koffie drinken, een broodje of tapas eten, of een salade nemen met een glaasje wijn erbij. Dat gebeurt kleinschalig, want er zijn slechts twee tafeltjes. Mercuur’s is op maandag gesloten.

Voor informatie: Mercuur’s, Amersfoort. Tel. (033) 465 07 79.

Reageer op dit artikel