nieuws

Politie zoekt nog naar Corrie van der Valk

Horeca

Het 25 man sterke rechercheteam dat onderzoek naar de vermissing van de 58-jarige Corrie van der Valk uit Nederasselt doet, denkt nog zeker twee weken werk te hebben. Er is nog geen enkele concrete aanwijzing over haar verblijfplaats. Dat heeft een woordvoerder van het politieteam maandag gezegd.

Corrie van der Valk verdween op 7 januari. De politie is sinds eind januari met man en macht op zoek naar de vrouw, die lid is van de bekende horecafamilie.
Volgens de politiewoordvoerder is na ruim twee maanden nog niets met zekerheid te zeggen over het lot van de Nederasseltse. Ze kan slachtoffer zijn van een misdrijf of een ongeluk in het buitenland hebben gekregen. Maar het is ook mogelijk dat ze vrijwillig is ondergedoken. De vrouw onderging in de maanden voor haar verdwijning een gedaanteverandering door plastische chirurgie en een dieet.
Het rechercheteam gaat de komende weken nog eens alle gegevens op mogelijk gemiste aanwijzingen doorzoeken. Ook zal een aantal mensen nog eens worden gehoord. Daarna besluit de politie of het team nog langer blijft bestaan.

Reageer op dit artikel