nieuws

Schaatscracks in promenade

Horeca

Voor de Valentijnsbijeenkomsten van het Promenade-hotel in Den Haag wordt altijd weer wat origineels verzonnen.

Waren eerder al onder meer alle secretaresses van de ministers, televisieomroepsters van het eerste uur en oud-verzetsstrijders te gast in het Haagse hotel, dit jaar werden de oud-schaatsers in het zonnetje gezet. Aanwezig waren Wim van der Voort, Jeen van den Berg, Sjoukje Dijkstra, Reinier Paping, Atje Keulen Deelstra, Egbert van ’t Oever, Christine Aaftink, Leen Pfrommer, Jan Roelof Kruithof, Ans Schut en Jan Bols.
Het diner vond plaats aan een tafel die er uitzag als een ijsbaan. Alvorens een vorkje te mogen prikken moest gewacht worden op een startschot. De valse starters kregen gelukkig nog wel de gelegenheid hun fout te herstellen. Voordat het nagerecht ter tafel kwam werd de ijsbaan gedweild, opgeluisterd door de vrolijke klanken van een dweilorkest.

Reageer op dit artikel