nieuws

Single malt

Horeca

Talisker ten years old malt whisky, uit de serie Classic Malts van UDV Nederland, heeft een nieuwe verpakking en fles gekregen. Deze single malt is afkomstig van de enige distilleerderij op het kleine Schotse eiland Skye, dat bekend staat om zijn ongerepte natuur. De smaak van de whisky is onveranderd gebleven. ‘Krachtig, warm met zoete […]

Talisker ten years old malt whisky, uit de serie Classic Malts van UDV Nederland, heeft een nieuwe verpakking en fles gekregen. Deze single malt is afkomstig van de enige distilleerderij op het kleine Schotse eiland Skye, dat bekend staat om zijn ongerepte natuur. De smaak van de whisky is onveranderd gebleven. ‘Krachtig, warm met zoete tonen en een overweldigende afdronk’, aldus Roger ter Horst van UDV Nederland. Talisker zou ook al drie jaar winnaar zijn van de gouden medaille van de International Wine & Spirit Challenge.

Voor informatie: UDV Nederland, De Meern. Tel. (030) 669 35 00.

Reageer op dit artikel