nieuws

Snackkoerier nr. 6 2001

Horeca

In Snackkoerier een verslag over de verwachte prijsstijgingen. Verder de Goed Idee Trofee, Van der Poel IJs tijdens de ijsvakwedstrijden en familiebedrijven nader bekeken.

Snackproducenten verwachten prijsstijgingen

De prijzen van snacks staan als gevolg van de internationale vleescrisis enorm onder druk. Snackfabrikanten laten weten dat zij op korte termijn een prijsverhoging van de producten zullen doorvoeren.

Innovatie-vakwedstrijd heropend

In samenwerking met sauzen- en vettenfabrikant Remia pakt Snackkoerier de competitie om de Remia Goed Idee Trofee weer op. De vakwedstrijd is een uitnodiging aan eigenaren en personeel van cafetaria’s, ijssalons en aanverwante bedrijven om vernieuwende ideeën voor de bedrijfsvoering aan te leveren.

Van der Poel IJs flikt het weer

Onder deze kop komen de eigenaar en medewerkers van Van der Poel IJs in Hengelo aan het woord. Het ijsbereidersteam gooide in februari hoge ogen tijdens de ijsvakwedstrijden in Vianen.

Familiebedrijven onder de loep

Snackkoerier besteedt aandacht aan een aantal grote en kleine familiebedrijven. Aan bod komen onder meer fritesproducent Farm Frites van vader en zoon De Bruijne, de ijsbereidersfamilie Talamini en Arnold van Dobben van de gelijknamige croquet.

Reageer op dit artikel