nieuws

Vandaalbestendig

Horeca

Franke introduceert de nieuwe roestvrijstalen wandcloset CMPX 519 uit de serie Campus voor de inrichting van toiletruimten. De wandcloset met een hightech uitstraling is voorzien van vandaalbestendige inbusschroeven, waardoor hij ook diefstalbestendig is. Volgens Franke is ook het zitvlak extra verstevigd. Door het gladde, gematteerde oppervlak van het roestvrijstaal is hij gemakkelijk schoon te maken […]

Franke introduceert de nieuwe roestvrijstalen wandcloset CMPX 519 uit de serie Campus voor de inrichting van toiletruimten. De wandcloset met een hightech uitstraling is voorzien van vandaalbestendige inbusschroeven, waardoor hij ook diefstalbestendig is. Volgens Franke is ook het zitvlak extra verstevigd. Door het gladde, gematteerde oppervlak van het roestvrijstaal is hij gemakkelijk schoon te maken en dus hygiënisch in gebruik.
De montage is eenvoudig in combinatie met een standaard voorwandelement van Geberit of Wisa. De benodigde hoeveelheid spoelwater voor dit diepspoelcloset is ongeveer 3 liter.

Voor informatie: Franke, Helmond. Tel. (0492) 58 51 11. Www.franke.nl.

Reageer op dit artikel