nieuws

Autokoelkasten

Horeca

De kasten worden in de keuken gevuld en zonder temperatuurverlies bereiken uw producten de eindbestemming. Alle kasten zijn uitgevoerd met een digitale temperatuurdisplay en temperatuuralarm Ze kunnen zowel koelen (4-7 graden Celsius) als verwarmen tot 70 graden en werken op 230V en op 12V. Indien gewenst kunnen de kasten op maat worden gemaakt. Informatie: Veba […]

De kasten worden in de keuken gevuld en zonder temperatuurverlies bereiken uw producten de eindbestemming. Alle kasten zijn uitgevoerd met een digitale temperatuurdisplay en temperatuuralarm Ze kunnen zowel koelen (4-7 graden Celsius) als verwarmen tot 70 graden en werken op 230V en op 12V. Indien gewenst kunnen de kasten op maat worden gemaakt.
Informatie: Veba MediTemp BV, Uden, tel. (0413) 26 93 00 of e-mail info@meditemp.com

Reageer op dit artikel