nieuws

Café top 50 op internet

Horeca

Steeds meer cafés beschikken over een eigen internetpagina. Sinds kort is er dan ook een heuse top-50 in het leven geroepen die de sites van de verschillende cafés rangschikt.

Alle cafés met een eigen homepage kunnen zich kosteloos aanmelden via www.cafetop50.nl. Het aantal bezoekers dat via het indrukken van de Top50-banner op de eigen café pagina een bezoek brengt aan de CaféTop50-site bepaalt de positie in deze virtuele hitparade. Staat een café in de top-5 dan verschijnt ook de banner van het café op het scherm. ‘En een hoge en opvallende positie in de Top-5 levert direct nieuwe bezoekers op aan de eigen cafésite’, zegt initiatiefnemer Joop Bohlmeijer.

250 Bezoekers
Naar eigen zeggen trekt de site gemiddeld 250 bezoekers per dag en neemt dit aantal snel toe. De eigenaar van Café Anno 1890 heeft speciaal voor de internetactiviteiten een eigen bedrijfje opgericht, Bohlding New Media. Op de site www.bohlding.nl is een overzicht te zien van de internetsites die het bedrijf tot nu toe al voor derden heeft ontworpen.

Reageer op dit artikel