nieuws

Cafetariaformule Goodies groeit

Horeca

Cafetariaformule Goodies heeft in de eerste week van maart in Nijmegen een nieuwe zaak geopend. Op dit moment telt de hardfranchiseformule acht zaken. Eind 2001 heeft Goodies vijftien zaken, zo verwacht formuledirecteur Antonique Kolvenbach.

De cafetaria in Nijmegen heeft een iets andere opzet dan de gemiddelde Goodies-vestiging. ‘We verwachten hier veel passanten binnen te krijgen dus hebben we de indeling en inrichting van de zaak daarop aangepast. Zo krijgen we bijvoorbeeld bij deze zaak een automatiek, juist om die klanten van dienst te zijn’, vertelt Kolvenbach tevreden.
De vestiging in hartje Nijmegen, aan de Molenstraat, draait nu vooralsnog in beheer van Goodies. ‘Ik wil de zaak nog even in eigen beheer houden omdat de formule-invulling toch wat anders is dan bij onze andere zaken. Eerst eens even aanzien hoe het loopt en dan komt er zeker een franchisenemer op. Er zijn drie kandidaten voor deze vestiging. Verder heb ik nog vier zaken in de pijplijn zitten om omgebouwd te worden naar de Goodies-formule’, aldus Kolvenbach.

Reageer op dit artikel