nieuws

Diepvriesgroente

Horeca

Cordiale serie bestaat uit de volgende variaties: Cordiale Tonic, Cordiale Vital en Cordiale Ligne. De diepvriesgroenten zijn beetgaar en hoeven alleen nog geregenereerd te worden. Hierdoor ontstaat er geen slinkverlies en blijven alle voedingswaarden behouden. De Cordiale groentemelanges lenen zich ook voor bereiding in steamer of wok.Informatie: Bonduelle Foodservice, Eindhoven, tel. (040) 261 88 33 […]

Cordiale serie bestaat uit de volgende variaties: Cordiale Tonic, Cordiale Vital en Cordiale Ligne. De diepvriesgroenten zijn beetgaar en hoeven alleen nog geregenereerd te worden. Hierdoor ontstaat er geen slinkverlies en blijven alle voedingswaarden behouden. De Cordiale groentemelanges lenen zich ook voor bereiding in steamer of wok.
Informatie: Bonduelle Foodservice, Eindhoven, tel. (040) 261 88 33 of www.bonduelle.com

Reageer op dit artikel