nieuws

Directeur CBK met pensioen

Horeca

Maxima komt en Dick Jonker Roelants gaat.’ Hans Wiegel, voorzitter van het Centraal Brouwerij Kantoor (CBK), haakte actueel in bij aanvang van zijn speech.

Niet alleen hij, maar ook veel (oud-)directeuren van Nederlandse brouwerijen en andere vertegenwoordigers uit de brouwerijwereld waren naar Wassenaar gekomen om er op Kasteel de Wittenburg afscheid te nemen van Jonker Roelants. De directeur van het CBK ging na zestien jaar deze functie bekleed te hebben met pensioen om te worden opgevolgd door Jack Verhoek.

Diplomatieke gaven
Namens de brouwers prees Jacques Troch, voorzitter Raad van Bestuur van Grolsch, Jonker Roelants om zijn diplomatieke gaven de diverse brouwwereld met zijn uiteenlopende belangen bij elkaar te houden. ‘Zelf denk ik dat het ondenkbaar is dat er ooit nog een CBK-directeur wordt benoemd die afkomstig is van een brouwerij’, prees hij de destijds van Oranjeboom afkomstige Roelant’s.

Reageer op dit artikel