nieuws

Echte kleuren

Horeca

De nieuwe catalogus ‘Kleding om in te Werken’ staat in het thema van echte kleuren. Het assortiment zakelijke kleding in de catalogus wordt per kleur gepresenteerd. Twaalf garderobes kenmerken de brede keus en individualiteit van de beschikbare stijlen. Kortom, de klanten kunnen een passende look samenstellen voor al hun medewerkers ongeacht taak of functie.Informatie: Simon […]

De nieuwe catalogus ‘Kleding om in te Werken’ staat in het thema van echte kleuren. Het assortiment zakelijke kleding in de catalogus wordt per kleur gepresenteerd. Twaalf garderobes kenmerken de brede keus en individualiteit van de beschikbare stijlen. Kortom, de klanten kunnen een passende look samenstellen voor al hun medewerkers ongeacht taak of functie.
Informatie: Simon Jersey, Almelo, tel. (0546) 54 36 66 of e-mail klantenservice@simonjersey.com

Reageer op dit artikel