nieuws

EHBO

Horeca

In plaats van de nummertjes wordt deze dispenser gevuld met rollen pleister. De lengte van de pleister en het wondkussen zijn eenvoudig zelf te bepalen. U trekt de gewenste lengte pleister uit de dispenser tegelijkertijd met de lengte van het wondkussen, sluit het kapje en de pleister wordt afgesneden. De dispenser is eenvoudig na te […]

In plaats van de nummertjes wordt deze dispenser gevuld met rollen pleister. De lengte van de pleister en het wondkussen zijn eenvoudig zelf te bepalen. U trekt de gewenste lengte pleister uit de dispenser tegelijkertijd met de lengte van het wondkussen, sluit het kapje en de pleister wordt afgesneden. De dispenser is eenvoudig na te vullen. Dat de pleisterdispenser op een centrale plaats moet hangen spreekt voor zich.
Informatie: Asphalia, Ede, tel. (0318) 62 43 97 of www.pleisterdispenser.nl

Reageer op dit artikel