nieuws

Entertainment

Horeca

De band snijdt het hart uit een lied, geeft het een energy-boost en schopt het met veel plezier de zaal in. Speciale stokkenHet Pneumatisch Dance Trio kan zonder versterking spelen. Het akoestische geluidsniveau is stevig genoeg om over een publiek van ongeveer 70 man heen te komen. De zang wordt versterkt met een megafoonsysteem dat […]

Entertainment

De band snijdt het hart uit een lied, geeft het een energy-boost en schopt het met veel plezier de zaal in.

Speciale stokken
Het Pneumatisch Dance Trio kan zonder versterking spelen. Het akoestische geluidsniveau is stevig genoeg om over een publiek van ongeveer 70 man heen te komen. De zang wordt versterkt met een megafoonsysteem dat zorgt dat de zang van eenzelfde volumeniveau is als de drums en de saxofoons. De drummer speelt meestal met speciale stokken, zodat zijn spel de saxofoons niet overstemt. De geluidssterkte wordt aangepast aan de situatie.

Vrolijk
De act is geschikt voor allerlei bijeenkomsten van mensen die opgevrolijkt en muzikaal onderhouden willen worden door een vrolijke, mobiele band met een korte lijn naar het publiek. De groep is zowel op een podium, aan de zijkant, als midden tussen de mensen te plaatsen. Ook kan de band achter het podium spelen.
Tijdens het spelen maakt het trio gebruik van een base-drum. Die is die op de grond geplaatst. Dat maakt het lastig (maar niet onmogelijk) om tegelijkertijd te spelen en te lopen. Voor het top-40-dancerepertoire is de base-drum namelijk onontbeerlijk. Toch kan er, met een enigszins aangepast repertoire, wel met die beperkingen gespeeld worden.

Voor informatie en boekingen: B. Groothoff, Paradijslaan 109, 3034 SJ Rotterdam. Tel. (010) 412 12 23. Email: bram@grthff.tmfweb.nl. Website: www.pdtrio.nl.

Reageer op dit artikel