nieuws

G.I.B. wordt Maxxam Partners in Buying

Horeca

Het Gemeenschappelijk Inkoop Buro (G.I.B.) in Veenendaal gaat voortaan verder onder een nieuwe naam: Maxxam Partners in Buying. ‘In de afgelopen periode zijn we een aantal nieuwe samenwerkingsverbanden aangegaan. Hierbij hoort ook een nieuwe naam’, aldus office manager S. Zweers.

Vorig jaar heeft de VEN-groep zich bij het voormalige G.I.B. gevoegd. Ook de Horesca-leden zijn met de inkoopcombinatie gaan samenwerken. Zweers: ‘Er is hierdoor een nieuwe organisatie ontstaan. Daarbij paste de oude naam, die toch een stoffig en ouderwets imago had, niet meer.’ Gekozen werd voor Maxxam dat staat voor maximale samenwerking.
De inkoopcombinatie heeft momenteel vier clusters waarin alle verkoopactiviteiten plaatsvinden: de Top Class Group, V.H.C., Horesca en de VEN-Groep inclusief de C.V.K. Bij deze clusters zijn in totaal 34 grossiers aangesloten met 61 vestigingspunten verspreid over heel Nederland. De totale omzet bedraagt bijna 2 miljard gulden.

Reageer op dit artikel