nieuws

Identieke Flügel

Horeca

De rechter bepaalde dat nieuwkomer Surfertje vrijwel identiek is aan de shooter van Flügel. De totaalindruk van het flesje zou verwarring wekken bij het publiek.Begin dit jaar brachten W&S Company en One Happy Company samen een shooter met energiedrank en rode wodka op de markt in een vrijwel identieke verpakking als Flügel. Inmiddels hebben ze […]

Identieke Flügel

De rechter bepaalde dat nieuwkomer Surfertje vrijwel identiek is aan de shooter van Flügel. De totaalindruk van het flesje zou verwarring wekken bij het publiek.
Begin dit jaar brachten W&S Company en One Happy Company samen een shooter met energiedrank en rode wodka op de markt in een vrijwel identieke verpakking als Flügel. Inmiddels hebben ze Surfertje uit de handel genomen.
Voor informatie: Flügel Nederland, Nieuwerkerk a/d IJssel. Tel. (0180) 39 05 55.

Reageer op dit artikel