nieuws

Japanse smaak

Horeca

De nieuwe Skiyaki Sauce van Kikkoman is gebaseerd op natuurlijk gebrouwen sojasaus, zonder toevoeging van kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen. De saus is verrijkt met suiker en rijstwijn en heeft volgens de leverancier een verfijnde Japanse smaak.De saus laat zich goed combineren met allerlei soorten groenten, vis, vlees en tofu. De verpakking is een 25 cl […]

De nieuwe Skiyaki Sauce van Kikkoman is gebaseerd op natuurlijk gebrouwen sojasaus, zonder toevoeging van kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen. De saus is verrijkt met suiker en rijstwijn en heeft volgens de leverancier een verfijnde Japanse smaak.
De saus laat zich goed combineren met allerlei soorten groenten, vis, vlees en tofu. De verpakking is een 25 cl flesje en voor grootverbruik een emmer van 10 liter.
Voor informatie: Yama Products, Utrecht. Tel. (030) 240 80 35. www.kikkoman.com

Reageer op dit artikel