nieuws

Jubileumeditie Rondje Bier

Horeca

75 Rondjes Bier. Daar moet op gedronken worden! Landgoed Bergzicht in Heumen was vorige week donderdag het toneel voor de jubileumeditie van Misset Horeca’s bierrubriek, het Rondje Bier.

In de voormalige bierbrouwerij De Raaf waren naar schatting zo’n negentig genodigden aanwezig. Naast directeuren en vertegenwoordigers van zowel grote als kleine brouwerijen ook veel oud-gastheren van het Rondje Bier en vertegenwoordigers van diverse bierverenigingen. Negen unieke bieren passeerden de revue. Zo kon er genipt worden van de Westmalle Extra, normaalgesproken voorbehouden aan de bewoners van de abdij en het slechts eenmaal per jaar gebrouwen Van Vollenhoven’s Stout. Hoogtepunt van de dag was de presentatie van het Wildeman Blond. Speciaal voor de gelegenheid gebrouwen door de Arcense Bierbrouwerij ter ere van Rondje Bier-voorzitter Dick Wildeman. Een uitgebreid verslag van het 75e Rondje Bier in Misset Horeca nummer 20.

Reageer op dit artikel