nieuws

Meer boekingen

Horeca

Dit is zo opgezet dat boekingen snel kunnen worden ingevoerd. Daarnaast neemt het systeem werk uit handen doordat bevestigingsbrieven, inkooplijsten, werkbrieven et cetera automatisch worden aangemaakt. Volgens de leverancier kan het party- of zalencentrum hiermee met dezelfde medewerkers meer boekingen verwerken. Ook voert het systeem allerlei controles uit, waardoor dubbele of verkeerde boekingen worden voorkomen.Het […]

Dit is zo opgezet dat boekingen snel kunnen worden ingevoerd. Daarnaast neemt het systeem werk uit handen doordat bevestigingsbrieven, inkooplijsten, werkbrieven et cetera automatisch worden aangemaakt. Volgens de leverancier kan het party- of zalencentrum hiermee met dezelfde medewerkers meer boekingen verwerken. Ook voert het systeem allerlei controles uit, waardoor dubbele of verkeerde boekingen worden voorkomen.
Het Arrangementensysteem is behalve voor party- en zalencentra, tevens geschikt voor andere organisaties met (vergader)zalen. Pretparken, grotere gemeenten, universiteiten en ziekenhuizen zouden ook met de software uit de voeten kunnen.
De installatie van het systeem kost één dag. Zodra de basisgegevens van het bedrijf en de lopende boekingen zijn ingevoerd, is het systeem operationeel.
Voor informatie: Voorraedt Informatiesystemen, Lelystad. Tel. (0320) 24 41 26. www.voorraedt.nl

Reageer op dit artikel