nieuws

MKB opent meldpunt MKZ-getroffenen

Horeca

MKB Nederland gaat de problemen van door de mkz-crisis gedupeerde ondernemers in kaart brengen. De brancheorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf roept ondernemers op hun problemen te melden. Vandaag is om die reden een meldpunt geopend.

Het aantal problemen in het mkb als gevolg van mond- en klauwzeer neemt hand over hand toe. MKB-Nederland ontvangt steeds meer meldingen van ondernemers uit zeer veel verschillende branches, die geheel of gedeeltelijk zijn getroffen door de mkz-problematiek. Om de reikwijdte van de problemen nader in kaart te brengen en een beeld te krijgen van de economische en financiële gevolgen start MKB-Nederland een speciaal meldpunt mkz-problematiek in het mkb. Mkb-ondernemers, branche- en lokale ondernemersorganisaties kunnen hier terecht met de knelpunten die zij ervaren als gevolg van mkz. Het meldpunt is bereikbaar via:

  • telefoonnummer 015-2191229
  • faxnummer 015-2191414
  • email mkz@mkb.nl
  • www.mkb.nl
  • Reageer op dit artikel