nieuws

Onderzoek Van der Valk gaat door

Horeca

Het onderzoek naar de 58-jarige Corrie van der Valk-Kock uit Nederasselt, die sinds 7 januari wordt vermist, gaat door. De rechtbank in Arnhem stelde vorige week donderdag naar echtgenoot Nico van der Valk na ruim twee weken voorarrest in vrijheid omdat er onvoldoende zware verdenkingen tegen hem waren.

Volgens officier van justitie mr. M. van der Mark werkt het rechercheteam op volle sterkte door aan de zaak. De 25 rechercheurs blijven zoeken naar aanwijzingen over het lot en de verblijfplaats van Corrie van der Valk, die volgens haar echtgenoot en zijn raadsman in een sekte in India zit.

Van de vrouw is tot dinsdag nog steeds niets vernomen, aldus de officier van justitie. Mocht de recherche nieuwe feiten vinden die er op wijzen dat Nico van der Valk toch meer weet van de zaak dan kan justitie hem opnieuw laten oppakken.

Reageer op dit artikel