nieuws

Oude Toren in gebruik genomen

Horeca

De Oude Toren, de voormalige verkeerstoren van het voormalige Schiphol-Oost, is begin februari feestelijk en officieel aan zijn tweede leven begonnen.

In 2000, vijftig jaar nadat de verkeersleiders er hun intrek namen, opende de eerste nieuwe bewoner – Restaurant De Oude Toren – zijn deuren. En sinds begin februari is het complex compleet, nu ook de Business Club Schiphol, volledig operationeel is. Het primaire doel van de Stichting De Oude Toren, die het geheel beheert: verpozing op niveau. De twintig leden tellende Business Club Schiphol heeft de beschikking over de tweede tot en met de vijfde verdieping. Het restaurant De Oude Toren, met bar en terras, bevindt zich op de begane grond en de eerste verdieping. Het restaurant is vrij toegankelijk voor het publiek en is ingericht naar het concept van Qualingo’s in Londen. De exploitatie is in handen van (party)bedrijf Service Culinaire uit Nieuw-Vennep, dat ook de catering voor de Business Club doet.

Reageer op dit artikel