nieuws

Strooien met kruidenmix

Horeca

Zes nieuwe mixen in transparante strooibussen, gebaseerd op de authentieke streekkeukens uit Afrika en het mediterrane gebied. Er zijn geen bouillons aan de mixen toegevoegd en ze hebben een laag zoutgehalte. De nieuwe mixen zijn Kaapse kruiden, kruidenmix medina (beide Zuid-Afrika), la Spezia (Italië), méditerrané (Frankrijk), flamenco (Spanje) en sirtaki (Griekenland). Meer weten over deze […]

Strooien met kruidenmix

Zes nieuwe mixen in transparante strooibussen, gebaseerd op de authentieke streekkeukens uit Afrika en het mediterrane gebied. Er zijn geen bouillons aan de mixen toegevoegd en ze hebben een laag zoutgehalte. De nieuwe mixen zijn Kaapse kruiden, kruidenmix medina (beide Zuid-Afrika), la Spezia (Italië), méditerrané (Frankrijk), flamenco (Spanje) en sirtaki (Griekenland).
Meer weten over deze mixen? Bel Verstegen (010) 24 55 100.

Reageer op dit artikel