nieuws

Tussendoortje

Horeca

Als eerste de Vers Fruit Mix (100 en 175 gram) een frisse fruitmix van stukjes appel, ananas, meloen, druif en sinaasappel. Ten tweede de Sinaasappelpartjes, stukjes sinaasappel in een 150 grams bakje en ten derde de Appelpartjes gemixt, stukjes rode en groene appel eveneens in een 150 grams bakje. Bij alle Vers Fruit salades is […]

Als eerste de Vers Fruit Mix (100 en 175 gram) een frisse fruitmix van stukjes appel, ananas, meloen, druif en sinaasappel. Ten tweede de Sinaasappelpartjes, stukjes sinaasappel in een 150 grams bakje en ten derde de Appelpartjes gemixt, stukjes rode en groene appel eveneens in een 150 grams bakje. Bij alle Vers Fruit salades is een vorkje gevoegd.Informatie: Johma Nederland bv, Losser, tel. (053) 537 34 00 of e-mail info@johma.com

Reageer op dit artikel