nieuws

Van Wageningen verlaat Servex

Horeca

Paul van Wageningen heeft zijn functie van commercieel directeur bij formulebeheerder Servex verruild voor die van directeur marketing Benelux van horecaorganisatie Auto Grill.

Dit van origine Italiaanse bedrijf kent in Europa bijna duizend verkooppunten en heeft in Nederland onder meer de AC-restaurants en de broodjescounters van HMS-host op Schiphol onder haar hoede. ‘Ik was toe aan een nieuwe uitdaging’, verklaart Van Wageningen zijn overstap. ‘Servex is een fantastische organisatie. De pioniersfase is echter afgerond. De onderneming is nu toe aan het zetten van de puntjes op de i.’

Opnieuw pionieren
Van Wageningen: ‘bij Auto Grill kan ik opnieuw pionieren. Deze onderneming heeft in de Benelux een aantal nieuwe projecten op stapel staan. Zo zal de AC-formule grondig worden herzien. We oriënteren ons nog op wat we inhoudelijk met de restaurants kunnen doen. In ieder geval streven we naar uitbreiding van het aantal locaties waar AC is gevestigd.’

Reageer op dit artikel