nieuws

Weerbestendig

Horeca

Ze vergen minimaal onderhoud en zijn vervaardigd van weerbestendige materialen als teakhout, aluminium en vinyl.Model Soho is recent aan het assortiment toegevoegd. Kenmerkend is de strakke vormgeving in combinatie met het transparante en waterafstotende, witte zitdoek. Deze aluminium stoel is licht van gewicht, maar kan tegen een stootje. Hij is gemaakt voor veelvuldig gebruik en […]

Ze vergen minimaal onderhoud en zijn vervaardigd van weerbestendige materialen als teakhout, aluminium en vinyl.
Model Soho is recent aan het assortiment toegevoegd. Kenmerkend is de strakke vormgeving in combinatie met het transparante en waterafstotende, witte zitdoek. Deze aluminium stoel is licht van gewicht, maar kan tegen een stootje. Hij is gemaakt voor veelvuldig gebruik en is bovendien stapelbaar.
Tot de Soho-collectie behoren ook twee typen tafels. Een rechthoekige eettafel van 2,2×1 meter met teakhouten blad en aluminium poten en een kleinere vierkante tafel van 1×1 meter. Door de vierkante tafel aan het rechthoekige model te schuiven, wordt de eettafel snel uitgebreid. Twee of drie vierkante tafels aan elkaar schuiven kan natuurlijk ook.
Voor informatie: Van Valderen Eurotrade, Helvoirt. Tel. (0411) 64 33 99.

Reageer op dit artikel