nieuws

Afscheid Albron-directeur

Horeca

De man die Albron in 16 jaar van 50 naar 500 miljoen bracht’ Dat was een van de typeringen die André van de Bunt ten deel viel bij zijn officiële afscheid als algemeen directeur van Albron.

Van de Bunt begon in ‘85, komend uit een andere sector, als directeur bij het toenmalige BRN in Rotterdam, dat in ‘96 met het Utrechtse Service One fuseerde tot Albron. Het is met name ook aan Van de Bunt te danken geweest dat die fusie zo goed als vlekkeloos verliep en de naam Albron al snel een grote naambekendheid kreeg.Van de Bunt zelf zei bij zijn afscheid op 5 april jl. dat voor hem vooral de zelfstandigheid van BRN respectievelijk Albron altijd een groot goed is geweest. Hij zei te hopen dat zijn opvolgers die zelfstandigheid goed zouden bewaken. Het trio dat het roer van Van de Bunt over neemt bestaat uit Teun Verheij (algemeen directeur), Peter Visscher (directeur commerciële zaken) en Lex Baay (directeur financiën en ICT).

Reageer op dit artikel