nieuws

Bodem

Horeca

Met Concept kan gekookt worden op gas, elektra, inductie en een keramische kookplaat.Opvallend, naar eigen zeggen, is de grote greep op het deksel, die zorgt voor een stevige grip. Concept is de eerste kookpannenserie van WMF die een geïntegreerde, in de pan verzonken, steekdeksel heeft.Prijsindicatie: een Concept braadpan met deksel en een doorsnede van 20 […]

Met Concept kan gekookt worden op gas, elektra, inductie en een keramische kookplaat.Opvallend, naar eigen zeggen, is de grote greep op het deksel, die zorgt voor een stevige grip. Concept is de eerste kookpannenserie van WMF die een geïntegreerde, in de pan verzonken, steekdeksel heeft.Prijsindicatie: een Concept braadpan met deksel en een doorsnede van 20 cm kost ƒ199,-. Voor een steelpan met een doorsnede van 16 cm moet ƒ119,- neergeteld worden.

Voor informatie: WMF Nederland, Amsterdam. Tel. (020) 480 80 80.

Reageer op dit artikel