nieuws

Brand poffertjestent Oude Wetering

Horeca

Door een brand in een poffertjestent tijdens Koninginnedag zijn in Oude Wetering (Zuid-Holland) twee personen gewond geraakt. Beide gewonden, van wie er een ernstige brandwonden aan zijn hoofd opliep, zijn naar een ziekenhuis in Leiden gebracht. Dat maakte de politie maandag bekend.

Door nog onbekende oorzaak ontstond er plotseling een steekvlam, waarop al snel de vlammen uit de tent sloegen. De twee gewonden uit Roelofarendsveen en Oude Wetering zijn medewerkers van de poffertjeskraam.

Met hulp van omstanders kon de brandweer de brand blussen en sloeg het vuur niet over op andere tenten en kramen. De poffertjestent is volledig verwoest. De brandweer heeft de plek van de brand afgezet, waarna de overige Koninginnedagactiviteiten verder konden gaan.

Reageer op dit artikel