nieuws

Brandpreventie

Horeca

Dit pakket bevat onder andere brandvertragende vloeistoffen die op eenvoudige wijze worden toegepast op decoratiematerialen en stoffering.De werking kan eenvoudig gecontroleerd worden zonder de eigenschappen van het behandelde materiaal aan te tasten. Dit maakt de destructieve vlamtest overbodig. De brandvertragers zijn onschadelijk voor het milieu, gifvrij, biologisch afbreekbaar en niet irriterend voor huid en ogen.Ajax […]

Dit pakket bevat onder andere brandvertragende vloeistoffen die op eenvoudige wijze worden toegepast op decoratiematerialen en stoffering.De werking kan eenvoudig gecontroleerd worden zonder de eigenschappen van het behandelde materiaal aan te tasten. Dit maakt de destructieve vlamtest overbodig. De brandvertragers zijn onschadelijk voor het milieu, gifvrij, biologisch afbreekbaar en niet irriterend voor huid en ogen.Ajax en Magma zijn momenteel in overleg met diverse instanties die een rol kunnen spelen bij de inspectie. Dit moet leiden tot een systeem waarbij decoratiematerialen en stoffering in de horeca regelmatig geïnspecteerd worden. Als bij de inspectie geen onvolkomenheden worden aangetroffen, krijgt het horecabedrijf een inspectiecertificaat.

Voor informatie: Ajax Brandbeveiliging, Amsterdam. Tel. (020) 590 95 00.

Lees alles over brandpreventie in het branddossier
Reageer op dit artikel