nieuws

Catering Magazine nr. 6

Horeca

Cateraars die creatief zijn, kunnen een graantje meepikken met de Máximaniatrend: CM geeft voorbeelden hoe. Wie verzorgt de schoonmaak? Een aantal meningen uit het veld. Plus: het aantal parttime vegetariërs neemt toe. Een kans voor cateraars.

Oranje op de kaart

De Maximania is losgebroken. Cateraars die creatief zijn kunnen een graantje meepikken, maar dan wel graag een beetje stijlvol. CM levert ideeën. Ook in dit artikel: koken voor het koninklijk huis, de Argentijnse keuken en wat moet dé bruiloft gaan kosten?

Keukenapparatuur kiezen

Een brassière, de TurboChef of de combi-steamer. Op basis van welke criteria kies je voor het ene of voor het andere apparaat?. Wat kosten ze en wat kun je er allemaal mee? Belangrijke en kostbare beslissingen die je niet over een nacht ijs neemt. CM sprak met de deskundigen en zet de feiten voor u op een rijtje.

Awards

De inschrijving voor de Catering Magazine Awards 2001 is nu gestart. De opzet is wat veranderd zodat meer mensen makkelijker kunnen deelnemen. Aarzel niet en schrijf uzelf of een collega snel in. Misschien hoort u dan tijdens het spetterende CM-Awards-feest op 23 november: “and the winner is…” uw eigen naam.

Vegetariërs in verdomhoekje

Hoewel hun aantal groeit als kool komen vegetariërs buitenshuis nauwelijks culinair aan hun trekken. Vaak worden ze behandeld als (lastige) patiënten, over één kam geschoren met diëethouders. Toch is er met een beetje goede wil heel lekker vleesloos te koken. CM zet u op het vega-spoor.

Spic en span

Een onvermijdelijke klus, iedere dag opnieuw: schoonmaken. Maar wie laat je ’t doen, eigen medewerkers of ingehuurde schoonmaakkrachten? Wat is goedkoper? En wat is schoner? De meningen uit het veld.

Reageer op dit artikel