nieuws

Golden Tulip sportdag voor personeel

Horeca

In sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem kwamen 8 april maar liefst 1100 Golden Tulip-medewerkers hun krachten meten.

Personeel van Golden Tulip Hotels en Golden Tulip Worldwide nam in 108 teams aan de sportdag deel. Reijer de Jager, director of operations Golden Tulip Hotels Nederland, gaf – na een openingsdemonstratie tae-bo en een massale work out – het startschot voor de dag.
De deelnemers konden zich uitleven in drie sportdisciplines: volleybal, voetbal en een zeskamp. In de zeskamp zaten verschillende onderdelen, zoals het levensgroot uittekenen van het Golden Tulip-logo en een spectaculair spel waarbij ieder team in de bek van een grote draak moest kruipen. ’s Middags mochten de tien beste volleybalspelers het opnemen tegen vier Dynamo-spelers uit het Nederlandse volleybalelftal. Na afloop ontvingen de winnende teams (voetbal: Golden Tulip Zuid-Limburg uit Epen, volleybal: Golden Tulip Résidence Victoria uit Hoenderloo) een beker. ’s Avonds vond in congrescentrum Orpheus in Apeldoorn een afsluitend buffetdiner plaats met verschillende acts en optredens, waaronder een concert van René Froger.

Reageer op dit artikel